Carl Michels Piano's V.O.F. heeft sinds de beginjaren de activiteiten uitgebreid van stemmen en reparaties naar stemmen, repareren en verhuur van diverse toestinstrumenten zoals bijvoorbeeld: Piano's, vleugels, diverse soorten clavecimbels, celesta's, harmoniums, synthesizers en elektrische piano's en het uitversterken van kleine ensembles en orkesten.

Klik voor volledig formaat Klik voor volledig formaat Klik voor volledig formaat

Inmiddels zijn de instrumenten en de bijbehorende transportmiddelen in eigen beheer. Deze zijn gehuisvest in een pand van ± 600 m2 waarvan ± 125 m2 werkplaats waarin vakkundige reparaties worden uitgevoerd aan de diverse bekende merken.
Naast de reparaties en het verhuur produceert Carl Michels Piano's ook speciale orkestmaterialen zoals geluidsschermen, flightcases en dergelijke. Om deze activiteiten is Carl Michels Piano's V.O.F. bekend binnen de benelux en delen van duitsland. Wij worden door diverse theaters ingehuurd om de tournee te verzorgen, wat wij tot op heden altijd met veel plezier en succes doen.
Als relatie hebben wij bijvoorbeeld: het Residentie Orkest, Theater Diligentia, Nederlands Congresbehouw, Kurhaus, Lucent Danstheater, Het Nationaal Ballet, Holland Symfonia, Schonberg Ensemble, Christina Concours en vele anderen.